Ημερίδα στην Περ. Εκπ. Δυτικής Ελλάδας

Η Επιτροπή υποστήριξης του μαθήματος ΤΠΕ των ολοήμερων Δημοτικών με ΕΑΕΠ, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Δ/νση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας οργανώνει Ημερίδα στην Πάτρα για τους διδάσκοντες το σχετικό μάθημα, την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012, στο ωράριο 09.00-14.00 (πρόγραμμα). 

Εκπ/κές Συναντήσεις-Ημερίδες της Επιτροπής στην Περ. Εκπ. Αττικής

Η Επιτροπή υποστήριξης του μαθήματος ΤΠΕ των ολοήμερων Δημοτικών με ΕΑΕΠ οργανώνει σε συνεργασία με την Περιφερειακή Δ/νση ΠΕ & ΔΕ Εκπαίδευης Αττικής (η απόφαση εδώ) τέσσερις (4) Ημερίδες για τους διδάσκοντες το σχετικό μάθημα στην Περιφέρεια Εκπ/σης Αττικής, στο ωράριο 09.00-14.00 (πρόγραμμα).                                      

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Α΄ ΑΘΗΝΑΣ

26/01/2012


70 Δ.Σ. Αθηνών

(Ακρόπολη. Ν. Καλλισπέρη 1. Στη δυτική πλευρά του Μουσείου της Ακρόπολης. Πρόσβαση και με Μετρό)

Β΄ ΑΘΗΝΑΣ & ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

07/02/2012

Δημοτικό Αμφιθέατρο Δήμου Παπάγου ? Χολαργού (Περικλέους 55, Χολαργός)

Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ &

ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

08/02/2012

3 Δ.Σ. Χαϊδαρίου

(Κορυτσάς 6, Χαϊδάρι)

Δ΄ ΑΘΗΝΑΣ &

ΠΕΙΡΑΙΑ

14/02/2012

2  Δ.Σ. Μοσχάτου

(Χρυσοστόμου Σμύρνης 84-Φλέμινγκ, Μοσχάτο)

Διαδικασία υποβολής ερωτημάτων

Η διαδικασία υποβολής ερωτημάτων (FAQS-Frequently Asked Questions) περιλαμβάνει την υποβολή ερωτήματος μέσω του e-mail,   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. , όπου πρέπει να συμπληρώνεται το σχολείο (Ονομασία, περιοχή ΚΑΙ e-mail σχολείου) και το ονοματεπώνυμο, ειδικότητα - θέση, e-mail αποστολέα. Η απάντηση, αν είναι δυνατή από την ομάδα, θα βρίσκεται στην επιλογή FAQS σε εύλογο χρόνο, από όπου μπορείτε να την αναζητήσετε. Για λόγους ουδετερότητας θα προσπαθήσουμε να παραλείπουμε ονόματα και μη εύστοχες φράσεις του κειμένου, ενώ θα αποδίδεται ένας κωδικός θέματος για λόγους αναζήτησης. 

Τεχνική ανακοίνωση, περί εγγραφής στο περιβάλλον

Αγαπητοί συνάδελφοι,δε χρειάζεται στη φάση αυτή εγγραφή, μια και το υλικό που θα μπορούμε να αναρτούμε στο δικτυακό τόπο θα είναι δημόσια προσβάσιμο.